Vyhledávání


Kontakt

Komorní studio Áčko

E-mail: ds.ksa@seznam.cz

Hradozámecká noc

18.09.2013 10:46

ÁČKO  na  ZÁMKU  Konopiště

Trošku netradičně letos o prázdninách vystoupí Áčko na jižní terase zámku Konopiště ve večerních hodinách......
Nejprve 5.7.2013  zahrajeme pohádku Kocour Modroočko pro nejmenší a zakončíme tím akci S medem za medvědem pořádanou městem Benešov a zámkem Konopiště.
A na konci prádznin 31.8.2013 v rámci celorepublikové hradozámecké noci od 21:30 zahrajeme komedi  
Promiňte, pane Shakespeare aneb Byl to skřivan
Noční představení bude jistě stát za to........ Nač jezdit na hrad za Shakespearem, když Shakespear přijede na zámek za vámi.

  

p.s.  Přijďte všichni

 

 

Komorní studio Áčko Vás zve na PREMIÉRY  2013

 

  DÁMY  -  Premiéra přeložena na dny divadla 18.11.2013

Chceme vás pozvat na novou komedii v režii naší principálky Anny Balatové 

Jde o komedii napěchovanou drsnou satirou, plnou absurdních situací, černého humoru a zvláštní, nadpřirozené atmosféry. Tři naše dámy excelují v ději, kde nenechají nit suchou na mužském pokolení. Kdesi v Paříži: vdova, žena protřelá a z pohledu vdovství už důchodkyní, pomáhá své kolegyni, která je v tomto ohledu čerstvou začátečnicí. Snaží se zbavit většího problému, jež po něm zůstal. Nakonec jím potěší jednu starou pannu, která jejího manžela tajně milovala a teď si jej odnáší domů, aby s tím - celá šťastná – strávila zbytek svého života.

Z originálu Ach, ta něha našich dam (Jean-Claude Danaud)

Režie a úprava - Anna Balatová

 

Deník kocourka Modroočka  -  27.6.2013

Áčko se vrací s pohádkou plnou veselých písniček pro naše nejmenší. Předloha Modroočka pochází z oblíbené dětské knížky spisovatele a přírodovědce Josefa Koláře Z deníku kocoura Modroočka (1965). Kocourek Modroočko je malé kotě, které se teprve učí pořádnému kočičímu životu. Jeho průvodcem je moudrý Bělovous Zrzunda a krásná kočka Zelenoočka. Postupně zjišťuje, jak dovede být ten "opravdový" kočičí život zajímavý, někdy trochu krutý, ale především krásný.

Režie a úprava – Anna Balatová

 

p.s.   Přijďte všichni